VUJOŠEVIĆ: Todorić je jedina imovina Partizana
Foto: Sasa Pavlic

Blokada traje

VUJOŠEVIĆ: Todorić je jedina imovina Partizana

Košarka -
Računam da u vlasti ima razumnih ljudi, koji će se sresti sa pameću i odobriti klubu reprogram duga, naravno bez kamata i bez obaveze da se obezbedi hipoteka, jer Partizan nije u stanju to da uradi, istakao je strateg šampiona

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kaže da se pripreme za narednu sezonu sprovode u veoma teškim uslovima, jer je kako je rekako na delu pokušaj gašenja Košarkaškog kluba Partizan, ali da veruje da će se naći adekvatno rešenje.

"Računam da u vlasti ima razumnih ljudi, koji će se sresti sa pameću i odobriti klubu reprogram duga, naravno bez kamata i bez obaveze da se obezbedi hipoteka, jer Partizan nije u stanju to da uradi. Mi od slabije pokretnih nekretnina imamo samo Todorića", našalio se Vujošević na račun sportskog direktora, koji je u Partizanu neprekidno više od 40 godina.

On je u razgovoru za Mondo istakao da "nada umire poslednja" i podvukao da veruje u iznalaženje adekvatnog rešenja za finansiranje vrhunskog sporta.

"Ono u šta verujem je da će se početi sa sistematskim rešavanjem problema finansiranja vrhunskog sporta i da će taj model biti u interesu i Crvene zvezde i Partizana. Što se tiče košarke, čekajući taj momenat, nalazimo se u potpuno različitim pozicijama. Mi smo u blokadi, a oni su sproveli u delo plan reorganizacije i napravili sebi dobru osnovu za prelazni rok".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track