VIŠAK: Ivković precrtao Muslija

VIŠAK: Ivković precrtao Muslija

Košarka -
Centar Partizana nije mogao da se izbori za poziciju u veoma jakoj konkurenciji

BEOGRAD - Reprezentacija Srbije nastaviće pripreme za Evropski šampionat u Sloveniji bez Dejana Muslija, odlučio je selektor Dušan Ivković. Musli će se narednih dana priključiti pripremama Partizana za predstojeću sezonu.

„Dejan Musli je izvanredno radio u proteklih mesec dana, ali konkurencija u timu na centarskoj poziciji je izuzetno jaka. S obzirom da smo do sada na toj poziciji imali čak pet kvalitetnih igrača, procenili smo da je za njega bolje da nastavi pripreme za klupsku sezonu sa Partizanom“, rekao je selektor reprezentacije Srbije, Dušan Ivković.

Posle povratka iz Slovenije, naši najbolji košarkaši nastavili su danas sa treninzima u beogradskoj Kombank areni, gde će od subote nastupiti na turniru „Trofej Beograda 2013“.

Prvu utakmicu pred domaćom publikom Srbija će igrati u subotu, 10. avgusta protiv Ukrajine u 21 sat. U nedelju će izabranici Dušana Ivkovića igrati za plasman protiv Turske, ili Slovenije, dok će u ponedeljak u prijateljskom duelu snage odmeriti sa reprezentacijom Rusije (21:00).

Košarkaški savez Srbije odlučio je da ulaz na sve utakmice „Trofeja Beograda“, kao i na meč Srbija –Rusija, bude slobodan. Želja je da se na taj način pruži prilika što većem broju ljubitelja košarke da podrži naš tim pred Evropski šampionat koji se od 4. do 22. septembra održava u Sloveniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track