SAVOVIĆ: Zvezda će se dokazati u Evroligi
Foto: TANJUG

Pripreme

SAVOVIĆ: Zvezda će se dokazati u Evroligi

Košarka -
Svesni smo i pritiska, ali verujem da ćemo se u predstojećoj sezoni izboriti sa tim na najbolji mogući način, zaključio je krilni centar Zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde Boris Savović rekao je da jedva čeka početak sezone, a posebno nastupe crveno-belih u Evroligi.

"Drago mi je što sam dobio priliku da nosim crveno-beli dres u Evroligi. Zvezda je institucija i to ćemo i pokazati u Evroligi. Očekuje nas teška grupa, ali verujem da ćemo uspeti da se dobro pripremimo za sva iskušenja i u predstojećoj sezoni mnogo puta obradujemo naše verne navijace", rekao je Savović.

On je istakao da je prezadovoljan bazičnim pripremama na Zlatiboru, koje se polako privode kraju.

"Odlično radimo, uslovi su vrhunski i sve smo maksimalno iskoristili. Atmosfera u timu ne može da bude bolja, pridružili su nam se i americki košarkaši, radimo dobro i odbrojavamo dane do početka nove sezone", naglasio je Savović.

Izabranici trenera Dejana Radonjica su u utorak odigrali prvu pripremnu utakmicu, slavili su protiv Sloge sa 104:63. Naredni meč čeka ih u četvrtak, kada na Zlatibor dolazi šampion Rumunije Asesoft.

"Vreme provedeno na Zlatiboru, a potom i sve prijateljske utakmice koje nas čekaju osmišljeni su na pravi način da bismo se pripremili za veoma uzbudljivu sezonu. Svi smo fokusirani da ostvarimo rezultate kakvi se od nas i očekuju. Svesni smo i pritiska, ali verujem da ćemo se u predstojećoj sezoni izboriti sa tim na najbolji mogući način", zaključio je krilni centar Zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track