Lamar Odom uhapšen jer je pijan i drogiran vozio automobil!
Foto: In Touch)

Problemi se ređaju

Lamar Odom uhapšen jer je pijan i drogiran vozio automobil!

Košarka -
Kontroverzni košarkaš lišen je slobode jer je u alkoholisanom stanju vozio automobil

Nema kraja problemima!

NBA zvezda, Lamar Odom, u ponedeljak je uhapšen jer je vozio automobil pod snažnim dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija je primetila automobil marke "Mercedes" koji je krivudao po putu i odmah je krenula u poteru. Iako je vozač u prvi mah odbijao da stane, patrola je uspela da zaustavi vozilo. Imali su šta da vide, za volanom je sedeo Lamar Odom u vidno alkoholisanom stanju.

"Lamar Odom je zaustavljen radi kontrole, ali on je isprva odbijao da siđe sa autoputa i da uparkira vozilo. Nakon potere za njegovim "Mercedesom" on je ipak iskoristio treći izlaz sa auto-puta gde je iskontrolisan. Kada mu je pronađen alkohol u krvi, on je odveden na trežnjenje i na analizu kako bi se saznalo da li je koristio i drogu", navodi se u saopštenju policije.

Policija je odredila kauciju od 15.000 dolara za njegovu slobodu. Odom je nekoliko sati proveo u pritvoru.

"Svi testovi koji su urađeni pokazuju da je Lamar Odom upravljao vozilo i pod dejstvom alkohola i pod dejstvom narkotika. Policajci su na uviđaju mogli da osete miris alkohola iz njegovog daha budući da je bio vidno pijan. U njegovom vozilu nisu pronađeni narkotici, već samo dve paklice cigareta", naveo je izvor blizak istrazi.

Podsetimo, kontroverzni košarkaš ima velikih problema sa drogom. Pre nekoliko dana američki mediji su preneli vest da je dvostruki NBA šampion nestao i da tri dana niko nije znao gde se nalazi. Međutim, nakon prašine koja se digla u medijima oglasio se njegov agent koji je izjavio da se Lamar nalazio u jednom hotelu u Los Anđelesu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track