Nedović i Anđušić: Sa nama su anđeli čuvari
Foto: Nebojša Mandić

O srpskim košarkašima priča Evropa

Nedović i Anđušić: Sa nama su anđeli čuvari

Košarka -
Oni nose najneobičnije patike na EP u Sloveniji

Novi modni stil.Srpski košarkaški reprezentativci Nemanja Nedović i Danilo Anđušić privlače pažnju ne samo atraktivnim potezima na terenu već i modnim detaljima. Razlog su možda i najneobičnije patike na Evropskom šampionatu, koje nosi upravo ovaj srpski bekovski par. Bele „adidaske“ s velikim brojem malih anđela model su kakav se retko viđa na košarkaškim terenima.Anđušić nam otkriva da se zapravo radi o specijalnim patikama čiji dizajn je osmislio poznati dizajner Džeremi Skot, i to ni manje ni više nego za NBA zvezdu, košarkaša Čikago Bulsa Derika Rouza.- To je model „di rouz 3,5“. Nemanja i ja smo se još pre početka Evropskog prvenstva dogovorili da ih nosimo. Za sada nam dobro ide, pa ih nećemo menjati - uz osmeh kaže Anđušić.Ako je suditi po premijernom izdanju „orlova“ u Sloveniji, može se reći da su im ove patike talične. Nedović u njima prosto leti po parketu, Litvancima je ubacio 14 poena, dok je Anđušićeva „bomba“ u finišu utakmice zadala konačan udarac rivalu.- Na patikama su naši anđeli čuvari - dodao je Nedović.(P. G.)

Golim grudima za SlovenijuNepoznata navijačica Slovenije našla se u centru pažnje prvog dana EP zahvaljujući nesvakidašnjem stajlingu. Lepa plavušica je na svom telu iscrtala grb Slovenije i tako skrenula pažnju na sebe.Ne skidajući zavodljivi osmeh s lica, navijačica reprezentacije domaćina EP dugo je i strpljivo stajala i trpela golicanje četkicom dok joj je jedan od umetnika iscrtavao slovenački grb.

Derik Rouz: Obožavam ove patikePatike „di rouz 3,5“, koje je dizajnirao Džeremi Skot, tek nedavno su se pojavile na tržištu. Zvezda Čikago Bulsa Derik Rouz je oduševljena Skotovom idejom.- Obožavam ove patike. Nemam reči da zahvalim Džeremiju na ovako kul dizajnu - naglasio je Rouz.Očekujemo da i Nemanja Nedović jednog dana dobije svoj model.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track