Ivković: Prestali s igrom na 25 razlike!
Foto: Nebojša Mandić

Duda delimično zadovoljan

Ivković: Prestali s igrom na 25 razlike!

Košarka -
Selektor Srbije igri „orlova“ pronašao detalje koji mu se ne sviđaju

Uvek teži savršenstvu!Iako je Srbija gotovo rutinski savladala Bosnu i Hercegovinu, selektor Dušan Ivković nije bio u potpunosti zadovoljan. Očigledno da ovom mladom timu nedostaje iskustvo kako bi oscilacije bile svedene na podnošljiv nivo.- Izgledali smo dobro do 25 razlike, a tad smo prestali da igramo. Previše driblinga, mnogo izgubljenih lopti. Da imam iskusan tim, koji pripremam za to da ključna utakmica bude četvrtfinale, onda bih razumeo. Međutim, ovaj tim nema taj kapacitet i mora da napreduje iz utakmice u utakmicu. Ne bih mnogo da kritikujem, ali nije trebalo da izgubimo poslednju četvrtinu. Ipak, zaslužena pobeda. Imamo dve pobede i to je dobro, ali čeka nas još mnogo posla - rekao je Ivković, a o večerašnjem rivalu je dodao:- Makedonija je jedan od najiskusnijih timova i više su tim nego ijedna druga ekipa. To su potvrdili na prethodnom Evrobasketu. Na njihovoj strani je iskustvo, na našoj želja za dokazivanjem i biće to teška utakmica.(P. G.)

Milo stigao u blindiranom automobiluPremijer Crne Gore Milo Đukanović stigao je na utakmicu između Crne Gore i Letonije u blindiranom automobilu u policijskoj pratnji s rotacijom. Pošto su Crnogorci u triler završnici poraženi u poslednjim sekundama, Đukanović, poznati ljubitelj košarke, prilično se iznervirao.

Nedović: Raško i ja smo najproduktivnija sobaNemanja Nedović ne prestaje da oduševljava. Čak je i laiku jasno zašto su ga uzeli Golden Stejt Voriorsi. Nemanja je, inače, cimer s iskusnim Raškom Katićem, a interesantno je da su obojica debitanti na velikim takmičenjima.- Super je osećaj, zaista. Raško i ja smo najproduktivnija soba. Srećni smo zbog druge pobede, ali ne smemo da dozvolimo prazne minute, kao što je to bio slučaj u trećoj i četvrtoj deonici. Idemo dalje, na redu su Makedonci - rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track