GUROVIĆ: Bogdanović ima kvalitet za NBA, ne znam zašto je Nemanja bio zapostavljen u Zvezdi

Oduševljen orlovima

GUROVIĆ: Bogdanović ima kvalitet za NBA, ne znam zašto je Nemanja bio zapostavljen u Zvezdi

Košarka -
Bogdanović je otkrovenje, domet mu je sigurno NBA - rekao je Gurović

BEOGRAD - Proslavljeni reprezentativac naše zemlje i pomoćni trener Crvene zvezde, Milan Gurović, oduševjen je igrama "orlova" u Sloveniji.

"Napravili smo izvanredan rezultat. Osnovna snaga naše selekcije je kolektiv iz kojeg uvek iskoči drugi pojedinac. Verujem u ove momke i selektora Dušana Ivkovića koji je u teškoj situaciji napravio odličnu ekipu", rekao je Gurović.

Gurović je istakao da je ovaj mladi tim Srbije pokazao da nema strah od favorita.

"Ova ekipa nema strah od favorita, pokazala je to u duelima sa Litvanijom i Francuskom. Videćemo već danas ko će nam biti rival u četvrtfinalu, ali ja bih voleo da odmah dobijemo Španiju. Neka se ponovi Indijanapolis, kada smo u četvrtfinalu savladali SAD".

Bivši rerezetativac naše zemlje je oduševljen partijama Bogdana Bogdanovića i predviđa mu NBA karijeru.

"Neću da se hvalim, ali moram da napomenem da sam, pre nego što je došao u Partizan, igrao basket sa Bogdanom Bogdanovićem i predvideo mu veliku karijeru. Bogdanović je otkrovenje, domet mu je sigurno NBA".

Gurović je pohvalio i bivšeg košarkaša Zvezde, Nemanju Nedovića.

"Svaka mu čast. Ne znam razloge zbog kojih je Nedović bio zapostavljen u Zvezdi pre dve sezone, ali pokazao je beskrajni potencijal i verujem da će uspeti u Americi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja