IVKOVIĆ: Igraćemo ozbiljnu ulogu u Španiji

Evrobasket

IVKOVIĆ: Igraćemo ozbiljnu ulogu u Španiji

Košarka -
Ovaj tim ima ogroman potencijal i veliku budućnost, kaže selektor

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković, čestitao je košarkašima na plasmanu na Svetsko prvenstvo u Španiji i posle pobede nad Italijom (76:64) izrazio uverenje da će naš tim na Mundobasketu naredne godine igrati bitnu ulogu.

"Čestitam svojim igračima na velikom uspehu. Ova poslednja utakmica bila je veoma interesentna i hvala igračima što su se posle dve loše partije digli, kontrolisali igru i pokazali da mogu da reaguju. Bilo je veoma teško pripremiti ovu utakmicu posle dve loše partije. Fizička priprema i mentalna stabilnost odmah su došli do izražaja. Nemam nameru da od ovoga pravim nešto specijalno, ali moram da kažem da sam veoma zadovoljan. Mogu da kažem, a da mi ne zamere navijači Olimpijakosa, da je ovo bilo mnogo teže uraditi i ostvariti nego osvojiti Evroligu sa Olimpijakosom".

Selektor je potom dodao:

"Čestitam igračima javno na velikom uspehu. Ovo prvenstvo će pomoći igračima da spremniji i fizički i taktički uđu u svoje klubove. Ovaj tim ima ogroman potencijal i veliku budućnost. Napornim radom stigli su do ovde i verujem da će nastaviti. Mislim da smo imali jednog iskusnijeg beka da bi smo uradili više od ovoga na ovom Evropskom prvenstvu. Verujem da ćemo imati ozbiljnu ulogu u Španiji", zaključio je Dušan Ivković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track