PIKSI SPREMA IZNENAĐENJE ZA ŠVAJCARCE! Selektor pomno pratio trening rezervista, snimao svaku akciju i pokret (FOTO)
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

PIKSI SPREMA IZNENAĐENJE ZA ŠVAJCARCE! Selektor pomno pratio trening rezervista, snimao svaku akciju i pokret (FOTO)

Mundijal 2022 -

Specijalni izveštači Kurira iz Katara: Aleksandar Radonić, Dejan Ignjatović i Dado Đilas

Trening posle utakmice sa Kamerunom prošao je u relaksirajućem tonu makar onih 15 minuta kojima su mogli da prisustvuju srpski novinari i fotoreporteri.

Selektor Dragan Stojković bio je opušten, žonglirao je loptu, podsetio na magiju kakvu je imao nekada u kopačkama. Potom je stavio pištaljku u usta.

Na početku treninga sa loptom je radila ekipa rezervista, tačnije fudbalera koji nisu počeli utakmicu sa Kamerunom. Sve pod dirigentskom palicom selektora Dragana Stojkovića koji je pomno, sa pištaljkom u ustima, pratio svaki pokret i svaku akciju momaka na terenu.

Delovalo je da Piksi kao da traži neko novo rešenje za meč protiv Švajcarske. Ćutao je i gledao, samo on zna šta. Izveštaču Kurira nije promaklo da je ozbiljan i koncentrisan na svaki delić onoga što su radili rezervisti. Ukazao im je veliku pažnju, sigurno sa razlogom.

1 / 43 Foto: Dado Đilas

Od startera sa meča protiv Kameruna na teren su među prvima izašli braća Sergej i Vanja Milinković -Savić i Saša Lukić. Sva trojica pomno su pratili sve ono što rade njihovi saigrači, ali i selektor Dragan Stojković Piksi.

Posle odgledanih 15 minuta treninga srpski izveštači morali su da napuste teren, a delovalo je da tek tada počinje ono najzanimljivije. Šta konkretno? Nadamo se da ćemo videti na utakmici protiv Švajcarske u kojoj bilo kakva pobeda donosi Srbiji prolaz u osminu finala Svetskog prvenstva.

Na kraju treninga selektor Dragan Stojković Piksi po starom običaju hitnuo je koplje prema golu i prišao starom prijatelju Ranku Stojiću, bivšem golmanu, danas uglednom menadžeru koji radi kao komentator TV Arena sport. Piksi je bio nasmejan, a Ranko mu je poželeo trijumf sve najbolje u meču sa Švajcarcima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track