SVE ZA LJUBAV: Hrvatski Roki seli se zbog devojke u Beograd
Foto: Fejsbuk

Zavela ga Tijana

SVE ZA LJUBAV: Hrvatski Roki seli se zbog devojke u Beograd

Ostali sportovi -
Borac iz Pule nedavno osvojio titulu najboljeg u velter kategoriji u Zagrebu, a zatim odlučio da dođe da živi u Srbiji

PULA - Zdravko Dukić prvak Hrvatske u ultimat-fajtu (MMA), odlučio je da se preseli u Beograd i započne zajednički život sa devojkom Tijanom.

Dukić, borac zadarskog tima "Bandog", rodom iz Pule, prošao je u životu sve elemente filmskog klasika "Roki", pa nije čudno što nosi upravo taj nadimak. Nedavno je u velter kategoriji MMA osvojio titulu na prvenstvu u hali "Cibona" u Zagrebu, a zanimljivo je da se za to takmičenje spremao u Beogradu.

Tokom boravka u glavnom gradu Srbije upoznao je Tijanu, zbog koje je rešio da se preseli u Beograd.

"Sjajno se osećam kao prvak. Povređeno mi je koleno, pa sada odmaram. Odustajem od borbe za pojas kategorije. Prebrzo je taj meč, a ja se upravo selim u Beograd. MMA je moj život, ali ovog puta su preovladali lični razlozi. Još uvek ne mogu da živim od slobodne borbe, a moja devojka Tijana i ja pokušavamo nešto da stvorimo. Pokrenućemo posao zajedno. I dalje nastavljam da treniram, za godinu dana videćete puno boljeg borca. Nisu mi previše smetali neki kritički natpisi po medijima. Ja sam svoje dokazao u kavezu. Selim se u Beograd, ali Pula ostaje u srcu", izjavio je Zdravko Dukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track