AMERIČKI MILAN TAROT: Rekao Tajsonu da mokri u teglu s parama da bi izbegao zatvor!
Foto: Reuters

Nije pominjao Vajtsnejk...

AMERIČKI MILAN TAROT: Rekao Tajsonu da mokri u teglu s parama da bi izbegao zatvor!

Ostali sportovi -
Tako je Tajson jednom prilikom posetio vudu vrača koji mu je rekao da neće ići u zatvor ako stavi u teglu 5.000 dolara, potom mokri u nju a onda je takvu drži ispod kreveta tri dana

Majk Tajson priznao je prvi put da je bio potpuno drogiran tokom nekih mečava koji su kasnije obeležili njegovu karijeru, kao i da je koristio usluge vudu vračeva.

Kako bi izbegao da lekari ne otkriju da je pre meča koristio drogu, Majk je umeo da se posluži veštačkim penisom.

"Da me ne bi provalili koristio sam svoj lažni penis u koji bih potom stavio tuđu mokraću kako bih mogao da prođem test na drogu", ispričao je Tajson.

Ali kontroverzni Tajson je rešio da još šokira javnost pa je tako priznao da je koristio i usluge vudu vračeva kako bi izbegao zatvor.

Naime, kad bi Majk uvideo da legalnim načinima ne može da izbegne zatvor, bokser bi se okrenuo magiji i vradžbinama. Tako je Tajson jednom prilikom posetio vudu vrača koji mu je rekao da neće ići u zatvor ako stavi u teglu 5.000 dolara, potom mokri u nju a onda je takvu drži ispod kreveta tri dana.

Jednom je po savetu Santerijskog sveštenika otišao u sud a sa sobom je poneo jaje i goluba. Jaje je po savetu sveštenika bacio na zemlju, goluba je pustio da leti a onda je uzviknuo: "Mi smo slobodni!".

Ipak, nije mu pomoglo. Tog dana je osuđen na šest godina od kojih je odslužio tri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track