Novopazarke se bore za svetske titule u lou-kiku

Spektakl

Novopazarke se bore za svetske titule u lou-kiku

Ostali sportovi -
Lukačeva će za protivnicu u kategoriji do 52,5 kilograma imati Grkinju Erini Avramidu, dok će se Bukvićeva u kategoriji do 55 kilograma boriti sa Tanjom Brulc iz Slovenije

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak rekao je da su njegove takmičarke Ajla Lukač i Saida Bukvić spremne da 27. decembra u tom gradu postanu svetske prvakinje u lou-kiku, u verziji Svetske kik-boks i karate unije."Kolega Salih Đerlek i ja dali smo sve od sebe da ih dobro pripremimo, pa nestrpljivo čekamo petak i prvi gong. Protivnice su veoma kvalitetne i trofejne takmičarke, ali zelimo da im preotmemo titule", rekao je Dupljak.

Lukačeva će za protivnicu u kategoriji do 52,5 kilograma imati Grkinju Erini Avramidu, dok će se Bukvićeva u kategoriji do 55 kilograma boriti sa Tanjom Brulc iz Slovenije.

"Spremnija sam nego pre tri meseca, kada sam postala profesionalna prvakinja Evrope. Sličnih smo stilova, neće biti lako, ali nadam se da će moja upornost presuditi da sampionski pojas ostane u Pazaru", kazala je Saida Bukvić.

Osim mečeva za svetske titule, publika će u petak u dvorani Pendik, počev od 18.00, moći da vidi i veliki broj uvodnih borbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track