PREZADOVOLJNA REZULTATIMA: Uspešan start Ivane Španović u 2014. godini
Foto: Reuters

Nadomak najboljih ostvarenja

PREZADOVOLJNA REZULTATIMA: Uspešan start Ivane Španović u 2014. godini

Ostali sportovi -
Zadovoljan sam onim što je Ivana ostvarila, ali imamo još dosta da radimo u narednom periodu kako bi u Sopot otišli maksimalno spremni, istakao je trener Obradović

NOVI SAD - Ivana Španović je 2014. godinu započela takmičenjem na mitingu u organizaciji njenog kluba AK “Vojvodina“ u hali Novosadskog sajma.

Španovićeva je pobedila na 60m, istrčavši deonicu za 7,43 sekundi. Ona je pored pobede na 60m takmičila i u skoku u dalj, gde je takođe osvojila prvo mesto sa izvanrednim rezultatom 6,68m.

U obe discipline Španovićeva je bila nadomak njenih najboljih ostvarenja u karijeri. Lični rezultat na 60m iznosi 7,41s dok njen najbolji rezultat i ujedno nacionalni rekord Srbije u dvorani iznosi 6,74m.

Ivana i njen trener Goran Obradović bili su prezadovoljni ostvarenim rezultatima na prvom takmičenju u zimskom delu sezone.

„Zadovoljan sam onim što je Ivana ostvarila, ali imamo još dosta da radimo u narednom periodu kako bi u Sopot otišli maksimalno spremni“, istakao je trener Obradović.

Do svetskog prvenstva u dvorani koje se održava u Sopotu, Poljska ostalo je još 50 dana, a Ivana će formu „brusiti“ na IAAF mitinzima u Nemačkoj, Švedskoj i Velikoj Britaniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track