POGLEDAJTE DRAMU: Pustinja zamalo progutala španskog motociklistu

DAKAR RELI

POGLEDAJTE DRAMU: Pustinja zamalo progutala španskog motociklistu

Ostali sportovi -
Sećam se da sam bio sam i da sam bio u hladovini. Skinuo sam odeću kako bih se rashladio. Na sreću naišao je Žerar Fares i pomogao mi, rekao je Marti

Malo je falilo da ovogodišnji Dakar reli uzme još jednu žrtvu. Španski motociklista Enrik Marti Fliks pronađen je u pustinji potpuno go, izgubljen i u bunilu. Čuvena trka je tako, posle tri smrtna slučaja, donela je novu dramu. Mnogi su okarakterisali ovogodišnji reli kao najopasniji i najteži ikada, a danas je iz Argentine stigla vest koja to još jednom potvrđuje.

Španskog vozača Enrika Martija Fliksa pronašli su sred pustinje, golog i potpuno dehidriranog. Posle nekoliko sati provedenih na suncu Marti je počeo da halucinira i nije bio pri sebi, ali je imao sreće pošto je na njega naišao njegov timski drugar Žerar Fares. "Sećam se da sam bio sam i da sam bio u hladovini. Skinuo sam odeću kako bih se rashladio. Na sreću naišao je Žerar Fares i pomogao mi. Ovo je bio moj prvi Dakar reli, ali i ljudi koji se takmiče već godinama kažu da ništa slično nisu videli”, rekao je Marti.

http://www.youtube.com/watch?v=DXKPMkRyb9k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track