MARKO VUKIĆEVIĆ: Solidni su uslovi, biće još bolji
Foto: OKS

Soči 2014

MARKO VUKIĆEVIĆ: Solidni su uslovi, biće još bolji

Ostali sportovi -
Zadovoljan sam svojim skijanjem. Ima tu još nekih sitnica i finesa koje treba doraditi, ali to ćemo ovih dana kako bih bio najbolji onda kada je najpotrebnije - na trci, rekao je Vukićević

BEOGRAD - Jedini muški predstavnik Srbije u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama Marko Vukićević ocenio je danas da su uslovi u olimpijskom centru Rosa Khutor u Sočiju solidni.

"Zadovoljan sam kako su pripremljene staze. Sneg je bio malo mekši nego juče, ali svejedno sam uradio odličan trening. Zadovoljan sam svojim skijanjem. Ima tu još nekih sitnica i finesa koje treba doraditi, ali to ćemo ovih dana kako bih bio najbolji onda kada je najpotrebnije - na trci", rekao je Vukićević.

Njegov trener Miloš Tomić uveren je da će do Vukićevićevog prvog nastupa 16. februara u Sočiju sve biti u savršenom redu.

"Još jedan odličan dan treninga, odlični vremenski uslovi. Snežna podloga nije idealna, ali trening je ipak uspešno odrađen. Kada dođe takmičarski dan, podloga će biti mnogo bolja i Marko će moći da pokaže svo svoje umeće", rekao je Tomić.

Zimske olimpijske igre u Sočiju počinju sutra i trajaće do 23. februara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track