SLALOMAŠ TEŠKO POVREĐEN: Slupao se momak gole nemačke olimpijke
Foto: Reuters

Feliks Nojrojter propušta ZOI u Sočiju?

SLALOMAŠ TEŠKO POVREĐEN: Slupao se momak gole nemačke olimpijke

Ostali sportovi -
Feliks Nojrojter je doživeo saobraćajnu nesreću na putu ka aerodromu u Minhenu

MINHEN - Nemački skijaš Feliks Nojrojter doživeo je saobraćajnu nesreću na putu ka aerodromu u Minhenu odakle je trebalo da otputuje na Zimske olimpijske igre u Soči.Nemačka skijaška federacija je saopštila da je Nojrojter bio na lekarskom pregledu kako bi se utvrdilo da li je bilo posledica prilikom sudara. Nojrojter je vozeći ka aerodromu na zaleđenom drumu izgubio kontrolu nad automobilom i udario o zaštitnu ogradu.

Nojrojter je jedan od favorita u veleslalomu koji je na programu u sredu, kao i u slalomu kojim se završava alpski program sledećeg vikenda.Nojrojter je bio u bolnici u Minhenu, a oseća bolove u vratu. On je propustio let za Rusiju, a još nije poznato da li će moći da nastupi u Rusiji."Ne mogu ništa još da kažem. Posle pregleda biće poznato da li će Feliks moći da nastupi u Sočiju", izjavio je jedan od čelnika Nemačke skijaške federacije Volfgang Majer.Nojrojter (29) je trenutno drugoplasirani u Svetskom kupu sa 370 bodova iz 7 trka. On je u svetskom kupu ostvario osam pobeda i to sedam u slalomu i jedan u veleslalomu.

Feliks je sin nekadašnjeg nemačkog skijaša Kristijana Nojrojtera i skijašice Rosi Mitermajer. Rosi je upravo juče izjavila je da nema ništa protiv što se devojka njegog sina bijatlonka Mirijam Gosner slikala gola za Plejboj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track