POGLEDAJTE ČUDO OD DETETA: Američki univerzitet regrutuje osnovca

na meti

POGLEDAJTE ČUDO OD DETETA: Američki univerzitet regrutuje osnovca

Ostali sportovi -
To je zaista neverovatno. Nisam ni sanjao da ću biti regrutovan u ovom uzrastu, izjavio je učenik osmog razreda Rašid Vilijams

ŠARLOT – Osmak Rašid Vilijams je novo sportsko čudo iz SAD. Iako ovaj dečak ima samo 13 godina, i bez obzira na to da će univerzitet upisati tek 2019. godine, Vilijams se već sada našao na meti Florida Stejta (FSU). Mnogi bi pomislili da je ludo regrutovati dečaka koji još nije upisao ni srednju školu, ali ako se u obzir uzme kako Vilijams igra jasno je zašto čelnici FSU-a žele da ga kaparišu. Rašid igra na poziciji raning beka i poseduje neverovatnu brzinu. Evidentno je da se radi o velikom talentu, koji je daleko ispred svoje generacije, a to potvrđuje i njegov fantastičan učinak na terenu. On je prošle sezone, trčanjem, na deset utakmica postigao 17 tačdauna. "To je zaista neverovatno. Nisam ni sanjao da ću biti regrutovan u ovom uzrastu", izjavio je Rašid Vilijams.

On će 1. marta biti gost FSU. "Samo želim da vidim teren. Hoću da upoznam igrače i da se dobro zabavim. To će za mene biti novo iskustvo", dodao je Vilijams.

Vilijams će od sledeće godine pohađati srednju školu Vest Meklenburg.Pogledajte čudo od deteta.

http://www.youtube.com/watch?v=8Jqjx_iyfRo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track