POGLEDAJTE: Batonova Džesika je najlepša devojka vozača F1
Foto: Twiter

Mogu samo da mu zavide

POGLEDAJTE: Batonova Džesika je najlepša devojka vozača F1

Ostali sportovi -
Pažnju medija privlače i atraktivne devojke poznatih vozača. Najviše pažnje izazivaju devojke Luisa Hamiltona, Fernanda Alonsa i Džensona Batona

MELBURN - Nova sezona u šampionatu Formule 1 počinje u nedelju, 16. marta trkom za Veliku nagradu Australije na stazi u Melburnu.Titulu brani vozač Red bula Nemac Sebastijan Fetel. Pažnju medija privlače i atraktivne devojke poznatih vozača. Najviše pažnje izazivaju devojke Luisa Hamiltona, Fernanda Alonsa i Džensona Batona.Hamilton je u vezi sa poznatom muzičkom zvezdom Nikol Šerzinger. Poznata pevačica navodno nije imala pojma šta je F1 dok nije upoznala Luisa. Ona je potom naučila sve o F1, a redovni je posetilac trka. Luis i Nikol su se nekoliko rastajali, a prema poslednjim informacija ponovo su zajedno.

Luis i Nikol
Luis i Nikol

Alonso je bio u braku sa španskom pevačicom Rakel del Rozario. Razveo se posle nekoliko godina, a jedno vreme bio je u vezi sa manekenkom Ksenijom Čumičevom. Ta veza nije dugo trajala, a Španac je trenutno u ljubavi sa ruskom manekenkom Dašom Kapustinom. Ova veza traje dve godine, a prelepa Ruskinja je sve češći gost na trkama.

Daša i Fernando
Daša i Fernando

Baton je u srećnoj vezi sa Džesikom Mičibatom. Ona ima japansko-argentinsko poreklo, a bavi se manekenstvom. Dženson i Džesika su u srećnoj vezi od 2009. godine kada je Baton i osvojio titulu svetskog prvaka. Džesika je nedavno proglašena za najlepšu devojku vozača F1.

Džesika i Dženson
Džesika i Dženson

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track