Piksijeva ćerka se zabavlja sa vozačem iz Francuske!
Foto: Arhiva

Prava ljubav ne zna za granice

Piksijeva ćerka se zabavlja sa vozačem iz Francuske!

Ostali sportovi -
Anja Stojković u vezi s automobilistom i članom tima Kampos Hugom Valenteom

Pariska veza.

Timski kolega Dušana Borkovića Hugo Valente otkrio nam je pred trku u Budimpešti da se zabavlja s našom zemljakinjom. Ni manje ni više nego sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija Anjom.Zajedno deset meseci- Anja i ja smo se upoznali prošlog leta preko zajedničkih prijatelja i zajedno smo deset meseci. Ona dolazi na trke kad god može, ovde je bila na kvalifikacijama, ali je zbog obaveza morala da ode - kaže simpatični Francuz, a na našu konstataciju da Srpkinje važe za lepe žene, uz osmeh kaže:

- O, da. Lepe. I vole da imaju glavnu reč!Valente kaže da je u međuvremenu imao priliku da upozna i budućeg tasta.

- Piksi je super čovek. Uopšte nije strog i u fazonu „pazi šta radiš s mojom ćerkom“. Nekoliko puta smo se videli, on je čovek koji je bio sportista i mislim da mu se sviđa što mu se ćerka zabavlja sa sportistom. Nedavno smo zajedno gledali utakmicu Real - Bajern u Ligi šampiona - kaže Hugo, koji je baš kao i Piksi navijao za „kraljevski klub“:

- I moj otac je bio fudbaler i kad je čuo da se zabavljam s Piksijevom ćerkom, ispričao mi je sve o njemu - gde je igrao, kako je igrao, kako je povredio koleno... Sad sve znam.Voli BeogradVozač „ševroleta“ kaže da je već dva puta bio u Beogradu, poslednji put nedavno:- Bio sam tamo baš pre nekoliko dana. Anji je tada bio rođendan, a tada sam se video i s Borkovićem.Pored Anje, Stojković i njegova supruga Snežana imaju još ćerku Andreu i sina Marka.

Specijalni izveštač Gojko Filipović, Hungaroring

Valente: Upoznao sam Piksija, super je čovek i znam sve o njemu
Valente: Upoznao sam Piksija, super je čovek i znam sve o njemu

Letovanje na MikonosuBALOTELI JE PROSLAVIOAnja Stojković postala je poznata srpskim medijima prošlog leta, kad su italijanski mediji objavili fotografiju zajedničkog letovanja s fudbalerom Mariom Balotelijem na Mikonosu.- Istina je da sam na odmoru na Mikonosu, da se tu nalazim s porodicom. Mario Baloteli i ja imamo zajedničke prijatelje, a sticajem okolnosti našli smo se zajedno u društvu - rekla je letos Anja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track