BRAVO JUNACI: Jadran iz Herceg Novog zove u goste jednu ekipu iz Obrenovca
Foto: FOTO MUP SRBIJE

Humanost na delu

BRAVO JUNACI: Jadran iz Herceg Novog zove u goste jednu ekipu iz Obrenovca

Ostali sportovi -
Plivački i vaterpolo klub Jadran iz Herceg Novog pozvao je jednu sportsku ekipu iz Obrenovca na sedmodnevni boravak u Crnoj Gori

Dopisom poslatim na adresu Vaterpolo saveza Srbije, PVK "Jadran" iz Herceg Novog pozvao je jednu ekipu mlađih kategorija iz Obrenovca da sedam dana besplatno boravi i trenira u Crnoj Gori.

"U cilju ublažavanja teškoća koje su vas zadesile, naš klub je doneo odluku da jednu ekipu mlađih kategroja (20 osoba) vašeg kluba pozove u Herceg Novi na sedmodnevni zajednički trening. Naš klub će obezbediti smeštaj, ishranu kao i svakodnevni trening i sparing sa našim ekipama.

Ovaj poziv se može realizovati odmah te vas molimo da nas kontaktirate. Takođe želimo da vas obavestimo da se naš klub pored navedenog - odmah uključio u akciju pomoći, te da su prvog dana prikupljanja pomoći igrači ovogodišnje šampionske ekipe Jadrana donirali hranu i potrepštine za bebe, te da je klub uplatio finansijska sredstva na žiro račun u Crnoj Gori otvoren za tu namenu.

Nadajući se da će poslijedice ove prirodne katastrofe biti što manje, znajte da imate prijatelje u našem klubu. Očekujemo vas kao drage goste i srdačno pozdravljamo", navodi se u saopštenju PVK Jadran koji je potpisao predsednik Dr Đuro Marić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track