TANJA DONELA SREBRO NA BIR FEST: Jelača uz pivo slavila sa Beograđanima!
Foto: KURIR

Srpska atletičarka na Ušću

TANJA DONELA SREBRO NA BIR FEST: Jelača uz pivo slavila sa Beograđanima!

Ostali sportovi -
Mnogo sam nervozna i imam tremu, veću nego pred izlazak na borilište. Na stadion sam navikla, ovde mi je već malo frka - rekla je naša bacačica koplja pre izlaska na binu
1 / 7 Foto: KURIR

Srpska atletičarka Tatjana Jelača, osvajačica srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Cirihu, izašla je sinoć na binu na Bir festu da pozdravi brojnu publiku i pokaže joj svoje odličje! Jelaču je na binu pozvao Inspektor Blaža, a oko 120.000 ljudi dočekalo ju je s oduševljenjem i pozdravilo je aplauzom.- Dobro veče, Srbijo! Dobro veče, Beograde! Hvala vam svima na ogromnoj podršci, ovo je za sve vas, za Srbiju - poručila je Tanja, nakon čega su joj se na bini pridružili predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i trener Dragiša Đorđić.

Pre izlaska na binu Tanja je Kuriru otkrila da je imala ogromnu tremu, veću nego pred izlazak na borilište! - Mnogo sam sam nervozna i imam tremu, veću nego pred izlazak na borilište. Na stadion sam navikla, ovde mi je već malo frka - rekla je iskreno naša srebrna atletičarka. Ipak, po silasku s bine utisci su bili drugačiji.

- Bilo je mnogo lakše nego što sam očekivala, jeste me malo trema uhvatila kad sam se popela gore, ali Blaža je super lik, razbio mi je tremu u momentu, skroz je opušten i skroz je super. S obzirom na manifestaciju, pitali smo Tanju da li voli pivo.

- Da volim, evo upravo sam popila jedno, prošlo mi je Evropsko prvenstvo, sad smem, dala sam sebi malo oduška. Kad su pripreme u toku, ne smem, moram da budem potpuno koncentrisana na trening - zaključila je Tanja uz osmeh.

Španovićeva se nije pojavila

Bilo je najavljeno da će sa bine Bir festa publiku uz Tatjanu Jelaču pozdraviti i srebrna skakačica udalj Ivana Španović, ali se ona nije pojavila. Prema nezvaničnim informacijama, njoj je dolazak zabranio trener Goran Obradović, a predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović rekao je da Španovićeva nije mogla da dođe zbog priprema za naredna takmičenja.EP u Cirihu 2014 - 64, 21 metarSP u Moskvi 2013 - 60, 81 metar, deveto mestoMediteranske igre 2013 - 57, 88 metara, srebro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track