EDUKACIJA NAJMLAĐIH: Besplatna škola golfa za školarce
Foto: Golf Srbija

Nova akcija Golf asocijacije Srbije

EDUKACIJA NAJMLAĐIH: Besplatna škola golfa za školarce

Ostali sportovi -
Golf asocijacija Srbije organizovala je promotivnu nedelju golfa ove sedmice u Beogradu, a kasnije će biti i u još dva regionalna centra - Novom Sadu i Nišu
BEOGRAD - Golf u Srbiji razvija se u pravom smeru. Svakoga dana sve je više igrača na terenima na Adi i u Žablju, a posebno zadovoljstvo je što među njima u velikom broju ima onih najmlađih.
Da bi se takav trend nastavio i dalje, Golf asocijacija Srbije organizovala je promotivnu nedelju golfa ove sedmice u Beogradu, a kasnije će biti i u još dva regionalna centra - Novom Sadu i Nišu.
Prvi utisci i interesovanje u Beogradu su izvanredni, a nedelja golfa pretočiće se u redovne časove koji će se odvijati tokom cele godine. Sa polaznicima rade profesionalni treneri, koji kroz interesantan program uvode školarce u najpopularniji pojedinačni sport na svetu.
U Beogradu, časovi se održavaju na “Starom DIF-u” utorkom i četvrtkom, odnosno SC “11.april” sredom i petkom od 10 i 18 časova.
U Novom Sadu to će biti sale u osnovnim školama “Prva vojvođanska brigada”, “Kosta Trifković” i “Đorđe Natošević”, a u Nišu u salama škola “Ivo Andrić”, “Branko Miljković” i “Dušan Radović”.
Svi polaznici škole golfa za juniore posle četvoromesečnog pohađanja dobiće status članova Golf asocijacije Srbije, čime će steći pravo korišćenja vežbališta na Adi Ciganliji i u Žablju, polaganja za “grin kard” i učestvovanja na juniorskim turnirima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track