Memorijal Knez Pavle: Pobeda Stojiljkovića

Golf

Memorijal Knez Pavle: Pobeda Stojiljkovića

Ostali sportovi -
Dvodnevno takmičenje na Adi ciganliji odigralo je 59 golfera u dve runde na 18 rupa, dok su van konkurencije bili Branimir Gudelj i Mihailo Dimitrijević

Aleksandar Stojiljković ostvario je pobedu na jubilarnom desetom „Memorijalu Knez Pavle“, petom Masters turniru u sezoni na terenima Golf kluba Beograd. Stojiljković je imao bruto najbolji rezultat sa 155 poena.

Dvodnevno takmičenje na Adi ciganliji odigralo je 59 golfera u dve runde na 18 rupa, dok su van konkurencije bili Branimir Gudelj i Mihailo Dimitrijević.

U A kategoriji najbolji neto rezultat imao je Erik Graser sa 140 poena, ispred Zorana Mirkova sa 145, odnosno Branislava Žegarca sa 147.

U B kategoriji bruto pobednik je Goran Đorđević, dok je u neto računanju najbolji rezultat ostvario Slobodan Petrović sa 68 poena, ispred Aleksandra Flanđunisa i Ljubice Tomašević.

U C kategoriji slavio je Branislav Jergović sa 35 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešnija bila Jelena Đorđević sa 72 boda ispred Dragana Đuričića i Aleksandra Demića.

Pojedinačne nagrade dobili su Jelena Đorđević i Branimir Gudelj, koji su izveli najduže udarce, dok je Nenad Branković imao udarac iz prve najbliži rupi.

Trofeje najboljim golferima dodelili su princeza Jelisaveta Karađorđević, ćerka Kneza Pavla i predsednik golf kluba Beograd Dragan Šolak.

Golf sezona na terenima na Adi Ciganliji nastavlja se ovog vikenda kada je na programu novi turnir iz Masters serije “Sisko golf čelendž”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track