VIŠE BRINULA ZA SAIGRAČICE NEGO ZA SEBE: Katarina Tomašević se onesvestila posle meča sa Crnom Gorom
Foto: Huncro2014.ehf-euro.com

Golmanka naše selekcije biće spremna za Francuskinje

VIŠE BRINULA ZA SAIGRAČICE NEGO ZA SEBE: Katarina Tomašević se onesvestila posle meča sa Crnom Gorom

Ostali sportovi -
Nije ništa strašno, samo posledica napora. Tokom meča nisam osećala slabost, više sam se brinula za ostale, rekla je golman naše selekcije

OSIJEK - Golman reprezentacije Srbije Katarina Tomašević onesvestila se u hotelu u Osijeku posle utakmice prvog kola EP sa Crnom Gorom.Naša selekcija je u ponedeljak na startu EP poražena od Crne Gore 22:19."Nije ništa strašno, samo posledica napora. Tokom meča nisam osećala slabost, više sam se brinula za ostale. Ja i mogu da igram bez pravog treninga, ali plašila sam se za Andreu Lekić i Sanju Damnjanović. Vidi se koliko smo rotivi, a opet smo pružili veliki otpor evropskom prvaku", rekla je Tomaševićeva.Srbija će večeras u drugom kolu EP igrati protiv Francuske.

Katarina Tomašević je prokomentarisala i suđenje na duelu sa Crnom Gorom."Stvarno nikada ne komentarišem suđenje, ali išle su iz krajnosti u krajnost. Od muke sam počela da se smejem na kraju. Nije ni bitno sad, veći utisak na mene su ostavili navijači. Pesmu u Osijeku stvarno nismo očekivale. Čak i ljudi koji nisu došli iz Srbije su bili na našoj strani. Dosta njih je imalo predrasude da ne sme da dolazi sa srpskim tablicama, ali mislim da ćemo od sada imati još jaču podršku", izjavila je Tomaševićeva.(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track