SRPSKI NACIONALISTA: Četnik Miličić izludeo Hrvate
Foto: Fonet

Šahovničari napali bivšeg košarkaša

SRPSKI NACIONALISTA: Četnik Miličić izludeo Hrvate

Ostali sportovi -
Ne zanima me šta misle. Neće oni da mi zabrane da poštujem Kalabića i Ðujića, kaže Darko
1 / 3 Foto: Fonet

Bivši košarkaš i NBA šampion Darko Miličić u debitanskom kik-boks meču poražen je od Radovana Radojčina prekidom u drugoj rundi zbog teške posekotine cevanice. Taj duel nije bio samo zanimljiv za nas već i susede Hrvate, koji su na portalima kritikovali nekadašnjeg igrača Detroita, Orlanda, Memfisa, Njujorka, Minesote i Bostona.

Četnički oficiri na telu... Kalabić i Ðujić
Četnički oficiri na telu... Kalabić i Ðujić

Sam dizajnirao majicu... Četnici Srbija
Sam dizajnirao majicu... Četnici Srbija

Njima su zasmetale tetovaže vojvode Momčila Ðujića i Nikole Kalabića, kao i činjenica da je Miličić podržao oslobađanje haškog optuženika Vojislava Šešelja.- Ne zanima me šta Hrvati kažu. Svako ima pravo na mišljenje. Ja se ponosim srpskom tradicijom i istorijom. Nemam ništa protiv da i oni veličaju svoje ljude iz prošlosti. To je njihovo pravo. Baš me briga kakve tetovaže imaju Hrvati ili muslimani. Meni ne smeta da sa njima dođu u Srbiju. Niko ne može da mi zabrani da volim i poštujem ljude koje su obeležili deo naše prošlosti - zaključio je Miličić.

Srbin od glave do pete... Čiča Draža na lopatici
Srbin od glave do pete... Čiča Draža na lopatici

Darko se osvrnuo i na svoj debi u kik-boksu, iako je zbog povrede morao da preda meč Radovanu Radojčinu.- Sada je sve u redu. Bio sam u bolnici na ušivanju. Nije strašno. Žao mi je što nije do kraja odrađen meč, bez obzira na to ko bi pobedio. Drago mi je što je i moj protivnik ušao u ring da se bije i da nije kalkulisao. Svaka čast tom momku. Nije bilo treme. Verujem da ovo nije kraj. Biće još prilike da se pokažem u boljem svetlu - zaključio je Miličić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track