GROBARIMA ZABRANJEN ULAZ: Partizan i Galatasaraj igraju bez prisustva publike
Foto: Kurir Sport

Bez podrške

GROBARIMA ZABRANJEN ULAZ: Partizan i Galatasaraj igraju bez prisustva publike

Ostali sportovi -
Taj duel prvobitno je trebalo da bude odigran 29. novembra, ali je odložen iz bezbedonosnih razloga nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u novembru u Istanbulu

BEOGRAD - Utakmica B grupe vaterpolo Lige šampiona između Partizana i Galatasaraja biće odigrana 17. januara pred praznim tribinama na bazenu na Banjici.

Taj duel prvobitno je trebalo da bude odigran 29. novembra, ali je odložen iz bezbedonosnih razloga nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u novembru u Istanbulu, uoči meča košarkaške Evrolige protiv Galatasaraja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova procenilo je da bi posle svih dešavanja najsigurnije bilo da se vaterpolo duel srpskog i turskog tima odigra bez prisustva publike.

Oba kluba saglasila su se da termin meča na Banjici bude 17. januar, što je bio i predlog Evropske plivačke federacije (LEN).

Dan ranije u okviru Top 16 faze košarkaške Evrolige sastaće se Crvena zvezda i Galatasaraj, ali za sada nema zvaničnog predloga da se i ta utakmica odigra bez prisustva navijača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track