NAJVEĆI SPORTSKI SEKS SKANDALI: Vuds varao ženu gde god je stigao, Tajson u zatvoru zbog silovanja

Tamna strana sportista

NAJVEĆI SPORTSKI SEKS SKANDALI: Vuds varao ženu gde god je stigao, Tajson u zatvoru zbog silovanja

Ostali sportovi -
Najpoznatiji sportisti sveta poznati su po svojim uspesima, ali i po skandalima koji su šokirali svet

NJUJORK - Brojni svetski poznati sportisti tokom svojih karijera dospeli su u žižu javnosti ne samo zbog uspeha nego i zbog seks skandala koji su pravili.Bivši košarkaš Sijetla Šon Kemp je bio poznat po svojim zakucavanjima u NBA ligi, a po završetku karijere u javnost je procurila informacija da je otac sedmoro dece sa šest različitih žena.Jedan od najboljih igrača u američkoj bejzbol ligi (MLB) Deni Negl je postao slavan kada je 2001. potpisao petogodišnji ugovor vredan 51 milion dolara sa Koloradom. Međutim, on nikada nije ispunio očekivanja, a jedne noći ga je zaustavila policija i pronašla ga u autu s prostitkom u zagrljaju, iako je bio oženjen.Bivši svetski šampion u boksu Majk Tajson je zbog silovanja Dezire Vašington 1992. bio osuđen na šest godina zatvora, a odležao je tri.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bivši nemački teniser Boris Beker je 1999. godine imao seks aferu u Londonu pošto je uhvaćen u ljubavnom zanosu sa jednom ženom u londonskom restoranu i to u ostavi za metle. Žena je posle ove afere rodila dete, koje je Beker na kraju posle dugo godina priznao.Košarkaš Greg Odon je sebe fotografisao bez odeće, a onda je te slike slao svojoj devojci. Fotografije su na kraju završile na internetu. Slavni košarkaš Denis Rodman je tokom cele igračke karijere bio poznat po incidentnom ponašanju, a 1997. na predstavljaju autobiografije se pojavio u venčanici.

Foto: AP
Foto: AP

Bivša NFL zvezda Ežen Robinson je nekoliko dana uoči Superboula uhapšen pošto je od policajke u civilu tražio da ga oralno zadovolji.Bejzbol igrač Aleks Rodrigez je 2007. dok je bio u braku imao seks aferu sa egzotičnom plesačicom, a navodno je bio u vezi i sa Madonom.Slavni golf igrač Tajger Vuds je svoju bivšu suprugu Elin Nordegren varao gde god je stigao, a potvrđeno je da ju je prevario sa najmanje devet različitih žena. On se razveo 2010. godine, a bio je na klinici za seksualnu rehabilitaciju.NFL tim Minesote je 2005. godine našao način da se zabavi, pošto su 17 članova ovog tima iznajmili dva broda i veliki broj prostitutki. Ovaj ljubavni brod je bio senzacija u Americi, a o seksualnom skandalu se pisalo mesecima.Zvezda Lejkersa Kobi Brajant je bio optužen da je silovao jednu hotelsku službenicu. Međutim, sud je odbacio optužbe za silovanje protiv Brajanta, pošto je žrtva odbila da svedoči. Brajant je priznao da je imao seks, ali je odbacio navode o silovanju. Supruga mu je na kraju oprostila preljubu.

Foto: AP
Foto: AP

(sportski.net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track