Najnovije vesti

TREĆI NA TURNIRU: Đurđević veoma zapažen u Španiji
Foto: Kurir Sport

Pro-am turnir u Malagi

TREĆI NA TURNIRU: Đurđević veoma zapažen u Španiji

Ostali sportovi
Gudelj je prvog dana imao peh sa štapovima, da bi drugu rundu završio istim rezultatom kao i Đurđević, što je na kraju bilo dovoljno za 69. poziciju u ukupnom plasmanu

Predstavnici Golf asocijacije Srbije Ilija Đurđević i Branimir Gudelj imali su izuzetno uspešan nastup na turniru koji se u okviru Gecko Pro Tura igrao u Atalaja golf i kantri klubu u blizini Malage u Španiji.Posle dva dana takmičenja Đurđević je ostao u gornjoj polovini tabele na 38. poziciji, a među amaterima je ostvario treći rezultat, sa dve vrlo kvalitetne runde od +1 i +3.

Rezultat srpskog reprezentativca bi bio još uspešniji samo da je patovao na svom standardnom nivou. Od amaterskih učesnika, bolji od Đurđevića bili su samo Šveđanin Markus Svenson sa -3 i Kasper Simberg iz Finske sa -1.Gudelj je prvog dana imao peh sa štapovima, da bi drugu rundu završio istim rezultatom kao i Đurđević, što je na kraju bilo dovoljno za 69. poziciju u ukupnom plasmanu. Na turniru je učestvovalo 83 golfera, od čega više od 20 amatera, a pobednik je bio Norvežanin Eirik Tage Johansen iz Stavanger golfkluba sa ukupno -13, dok su drugu poziciju podelili domaći golferi Karlos Rodiles i Danijel Osorio Valensija sa po -8.Naši reprezentativci ostaće u Španiji na pripremama, a naredni turnir odigraće ove nedelje u La Kinta klubu u Marbelji.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...