(VIDEO) MASKIRAO SE DA ISPUNI OBEĆANJE: Evo kako je Tajger Vuds iznenadio Lindzi Von

Ljubav, ah, ljubav je to

(VIDEO) MASKIRAO SE DA ISPUNI OBEĆANJE: Evo kako je Tajger Vuds iznenadio Lindzi Von

Ostali sportovi -
Skijašica koja je sa 63. pobede postala rekordera u Svetskom kupu, nije znala da njen dečko čuveni golfer iz neposredne blizine posmatra kako ona ulazi u istoriju

Američka skijašica Lindzi Von ostvarila je rekordnu 63. pobedu u Svetskom kupu, u superveleslalomu koji je vožen u Kortini D’Ampeco.

Von je tako oborila rekord od 62 pobede u Svetskom kupu koji je 35 godina držala Austrijanka Anemari Mozer Prol. Američka skijašica, koja je prethodnog dana izjedančila rekord, trijumfovala je rezultatom 1:27,03 minuta, dok je druga bila Austrijanka Ana Feninger sa 0,85 sekundi zaostatka.

Ovako važnom momentu za skijašicu prisustovao je i njen dečko, čuveni golfer Tajger Vuds, a da ona to nije znala. Tokom takmičenja je nosio naočare i interesantnu masku kojom je prekrio lice.

"Nisam verovala da može bolji da mi bude dan, s obzirom da mi je cela porodica bila tu, ali to što je i Tajger došao je prosto neverovatno. Rekla sam mu “Ne mogu da verujem da si došao”, a on je odgovorio: “Rekao sam ti da ću doći", rekla je Vonova.

Vuds je iznenadio skijašicu, ali i reportere koji su ga snimili u jednom momentu bez maske, kada se jasno videlo da golfer nema dva prednja zuba.

Foto: Tanjug /AP
Foto: Tanjug /AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track