POKAZALA STOMAK: Jovana Brakočević čeka bebu!

Srpska odbojkašica trudna

POKAZALA STOMAK: Jovana Brakočević čeka bebu!

Ostali sportovi -
Lepa sportistkinja, koja se udala prošle godine, na leto će postati mama
1 / 4

Jovana Brakočević čeka bebu! Doskorašnja reprezentativka Srbije i najbolja odbojkašica Evrope za 2011. godinu nalazi se u četvrtom mesecu trudnoće. Lepa sportistkinja letos se udala za italijanskog biznismena Marčela Kancijana, a sad se na Instagramu pohvalila da će uskoro postati mama.

Medeni mesec na Maldivima... Brakočevićeva i Kancijano
Medeni mesec na Maldivima... Brakočevićeva i Kancijano

Istina, Jovana to nije napisala, već je postavila fotografiju. Nasmejana je pozirala s prijateljicom, koja ju je držala za stomak, a uz fotku je navela:- B i SH (da ne otkrivam dalje).

Poznata odbojkašica juče se nije javljala na telefon, a Kurir je u njenom okruženju saznao da je zaista u drugom stanju i da bi trebalo da se porodi na leto.

Poljubac... Marčelo i Jovana
Poljubac... Marčelo i Jovana

Inače, Brakočevićeva već dve godine igra u Turskoj, za klub Vikifbank. U martu će napuniti 27 godina, a u karijeri je igrala i za Poštar, italijanski Volej, kineski Guangdung i japanski Džej-Ti. S reprezentacijom Srbije i Crne Gore 2006. je osvojila svetsku bronzu, a sa selekcijom Srbije 2011. evropsko srebro. Tada je i proglašena za najkorisniju odbojkašicu šampionata.

Pola godine u brakuPROSIDBA NA AERODROMUJovana Brakočević udala se 6. juna 2014. u Beogradu za italijanskog biznismena Marčela Kancijana. Venčanje je obavljeno na „Kalemegdanskoj terasi“ posle šest godina zabavljanja, a kuma na svadbi bila je odbojkašica Suzana Ćebić. Medeni mesec proveli su na Maldivima, a zanimljivo je da ju je Italijan zaprosio na aerodromu u Minhenu, pred svim saigračicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track