(FOTO) Ovo je momak koji je osvojio srce Ivane Španović!
Foto: Damir Dervišagić

Sprema se i venčanje

(FOTO) Ovo je momak koji je osvojio srce Ivane Španović!

Ostali sportovi -
Vladimir je šest godina stariji od Ivane, a upoznali su se u Zrenjaninu i po povratku srpskih sportista sa OI u Pekingu 2008.

BEOGRAD - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u vezi je šest i po godina sa Vladimirom Kumrićem.Vladimir je šest godina stariji od Ivane, a upoznali su se u Zrenjaninu i po povratku srpskih sportista sa OI u Pekingu 2008. "Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučim da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo", izjavila je Španovićeva, koja je nedavno osvojila titulu u skoku u dalj na EP u dvorani u Pragu.

Oni su se posle godinu dana zabavljanja preselili u Novi Sad. Vladimir je fitnes instruktor, a ovom gradu drži fitnes centar.

Ivana i Vladimir su se verili 11. maja 2014. i to na njen 24. rođendan, a imaju i planove za venčanje. Vladimir je zaprosio Ivanu na "Salašu 137" u blizini Novog Sada. On je iznenadio Ivanu, pošto su muzičari zasvirali pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo". U tom trenutku je Vladimir zaprosio Ivanu dijamantskim prstenom, a atletičarka je rekla da.

"On je moj emotivni partner koji sa mnom proživljava sve, imamo stabilnu vezu, svoje ambicije. Naravno da je svestan kakvu devojku ima, ali i ja kakav je on momak", izjavila je Španovićeva.(24sata.rs)

All I need in my life. My home,family and love!

A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on Dec 31, 2014 at 8:30am PST

This gentleman...just doing his thing....ignoring his girlfriend needs... No sunglasses needed!

A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on Dec 18, 2014 at 5:21am PST

I couldn't ask for more.Sun and love.

A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on Dec 7, 2014 at 2:21pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track