(VIDEO) HOĆETE DA BUDETE KAO IVANA ŠPANOVIĆ: Evo kako treba da izgleda vaš dan
Foto: Fonet

Zanimljivosti

(VIDEO) HOĆETE DA BUDETE KAO IVANA ŠPANOVIĆ: Evo kako treba da izgleda vaš dan

Ostali sportovi -
Evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj je ispričala šta joj pada najteže i bez čega dan ne može da zamisli

Evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović, je opisala kako izgleda jedan njen dan tokom priprema, kako počinje u 7 časova ujutru i traje 13 sati, kao i šta joj pada najteže i bez čega ne može da ga zamisli.

"Ustajem između sedam i pola osam ujutru, onda popijem kafu i doručkujem, pa odem na trening u devet sati i treniram do 11. Onda je na programu relaksacija i ručak oko jedan popodne i odmaram do četiri. Tada počinje drugi trening, a posle njega idem na masažu i oporavak. Na spavanje odlazim rano oko 10-11 sati uveče", ispričala je Ivana.Španovićeva otkriva da ne voli kada ide na pripreme i da više voli kada je kod kuće, ali i to šta joj nedostaje najviše u tom periodu.

"Ne volim da idem na pripreme, više sam za te kućne, dnevne varijante i rituale. Kada treniram, fokusirana sam na rad i nerviram se kada trening nije odrađen 100%. Tokom priprema mi najviše nedostaju moji ljubimci pas i zec, ali i prijatelji i teretana".Kada je kod kuće u Novom Sadu radi po sličnom programu, samo su nešto drukčije obaveze i svaki trenutak pokušava da provede u teretani koju je otvorila sa svojim Vladimirom i koja je namenjena isključivo damama.

"To je naša druga kuća. Kad nemam obaveza, zna se gde možete da me nađete. U teretani. Tu je i moj brat Nemanja koji je kuvar i vodi računa o restoranu zdrave hrane u okviru teretane i on je zadužen za moju ishranu. Pravi mi jelovnik da bude što ukusniji i raznovrsniji i vodi računa o unošenju proteina", kazala je evopska šampionka.

http://www.youtube.com/watch?v=SwxKXl7hF3o

Kurir sport / Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track