Ivan Miljković postao Italijan
Foto: Profimedia

Bivši reprezentativac dobio državljanstvo

Ivan Miljković postao Italijan

Ostali sportovi -
Imam dovoljno vremena da izaberem novi klub, a priča o državljanstvu nema nikakav uticaj na to. Imam želju da u narednih nekoliko sezona pomognem novom klubu, rekao je Miljković

Srpski odbojkaš Ivan Miljković od juče je državljanin Italije. Ova vest odjeknula je kao bomba u odbojkaškim krugovima, a svi se slažu da je legendarni sportista samo povukao logičan i očekivani potez pošto već deset godina s porodicom živi upravo na „čizmi“.- Po zakonu sam imao mogućnost da uzmem italijansko državljanstvo i iskoristio sam priliku. Siguran sam da mi ova odluka ne može štetiti - rekao je Miljković i naglasio da je, kao i do sada, svoje privatne odluke želeo da zadrži za sebe.- Očigledno je da u malom mestu kakvo je Maćerata ovakve stvari zaintrigiraju ljude, baš kao i navijače lokalnog Lubea.Miljković je odmah povezan baš s ovom ekipom i igranjem u Italiji.- Imam dovoljno vremena da izaberem novi klub, a priča o državljanstvu nema nikakav uticaj na to. Imam želju da u narednih nekoliko sezona pomognem novom klubu - rekao je Miljković.(G. F.)

Svetska ligaBRAZIL BOLJI OD SRBIJEMuška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcija Brazila sa 3:2 (24:26, 25:17, 25:22, 26:28, 15:11) u prvom meču prvog vikenda grupe A Svetske lige.Ovo je bila prva zvanična utakmica novog selektora Srbije Nikole Grbića, a naša selekcija je upisala bod pošto je osvojila dva seta u ovoj utakmici. Iste ekipe sastaju se danas od 15 sati, a Srbija narednog vikenda gostuje Italiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track