TUŽNO: Sestre Moldovan ne razgovaraju, ali će morati u isti čamac

Posvađale se Olivera i Nikolina

TUŽNO: Sestre Moldovan ne razgovaraju, ali će morati u isti čamac

Ostali sportovi -
Trofejne srpske kajakašice nisu u dobrim odnosima, a sutra se takmiče u četvorosedu na prvim Evropskim olimpijskim igrama u Bakuu

Sestre Nikolina i Olivera Moldovan, kajakašice koje su osvojile mnoštvo medalja za Srbiju na velikim takmičenjima, u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima.Njih dve su pred odlazak na Evropske igre u Baku trenirale odvojeno, Olivera u Bečeju, a Nikolina se pripremala u Bačkoj Palanci. Kako će se trenutni odnos sestara odraziti na rezultate, ostaje da se vidi, a njihov trener Dragan Plavišić, koji je potvrdio da ima tenzija, veruje da će se strasti smiriti. Interesantno je da ih prvi izazov u Bakuu očekuje u nedelju u četvorosedu na 500 metara, pa će tako, iako su se posvađale, morati da sede i veslaju u istom čamcu.Nikolina Moldovan nije htela da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju o poremećenim odnosima sa sestrom.- Nemam nikakav komentar - poručila nam je mlađa od sestara Moldovan.Međutim, sigurno je samo prolazna faza u pitanju i verujemo da će Nikolina i Olivera ponovo biti one stare. Jer najbolje je kad rade zajedno i jedna drugu motivišu. A da bi ostvarile rezultat koji sanjaju na Olimpijskim igrama u Riju, moraće da zaborave na nesuglasice.

U cilju rešavanja krizeANGAŽOVALE PSIHOLOGANikolini i Oliveri pomaže sportski psiholog, najpre je to radio Đorđe Kolčić, a sada Marijana Mladenović, jer, kako obe priznaju, na takmičenjima im nije problem fizička sprema, već mentalna kočnica.- Imali smo pomoć sportskog psihologa Đorđa Kolčića. Pripremio nas je psihički za trke, atmosferu, davao nam potrebnu energiju, hrabrio nas. S Marijanom baš temeljno radimo, i pored trenera, i ona ima veliku zaslugu za sve naše uspehe - izjavila je nedavno Nikolina za Hotsport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track