EGZIBICIJA: Karakašević dere i kad nema reket!

Vrhunska zabava u Olimpijskom selu

EGZIBICIJA: Karakašević dere i kad nema reket!

Ostali sportovi -
Naš najbolji stonoteniser pokazao majstorstvo igrajući mobilnim telefonom protiv rivala koji su pokušali da se bore i s dva reketa

Specijalni izveštači iz Bakua: Gojko Filipović, Marina LopičićMeđu srpskim sportistima u olimpijskom selu u Bakuu vlada fenomenalna atmosfera, u šta su reporteri Kurira imali priliku da se uvere na licu mesta.U pauzama između treninga i takmičenja, naši reprezentativci imaju na raspolaganju mnoga sredstva za zabavu, a u podizanju atmosfere zasad prednjači stonoteniser Aleksandar Karakašević.

Telefon mu radi i bez rominga... Aleksandar Karakašević
Telefon mu radi i bez rominga... Aleksandar Karakašević

Izazov- Izazivam bilo koga ko nije profesionalni igrač da me pobedi! Igraću mobilnim telefonom umesto reketom - rekao je Karakašević.Izređali su se brojni sportisti, pa je izazov prihvatio i novinar Kurira i mudro duplirao prednost, pošto je umesto sa jednim igrao sa dva reketa.- Mogao bih da tražim nešto od proizvođača telefona. Vidite kakvu im reklamu pravim - vikao je Aleksandar tokom razmene udaraca.Kad smo shvatili da smo „prejaki“ sa dva reketa (osvojena dva-tri poena), izjednačili smo snage.- Ne znam da li mi telefon i dalje radi. Otkad sam počeo da igram, nijednom nije zazvonio - ponovo se našalio naš stonoteniski as, koji je stigao bukvalno svaku loptu i napravio nekoliko efektnih poena ekranom svog telefona.

Presudila kondicijaKako je ova egzibicija završena, nećemo vam otkriti, reći ćemo samo da je fizička kondicija presudila, pa smo svi zajedno odlučili da je vreme da zadovoljstvo prepusti mesto obavezama.

Bilo je blizuANTIĆ BEZ MEDALJEKaratista Marko Antić bio je veoma blizu osvajanja prve medalje za našu zemlju.Marko je u polufinalu poražen od Italijana Luke Marseke sa 6:0, pa je morao u borbu za bronzu. Nažalost, ostao je bez odličja jer je poražen od prošlogodišnjeg prvaka Evrope, Makedonca Emila Pavlova, sa 2:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track