PALE I NEMICE: Srpske odbojkašice ostvarile i drugu pobedu na Evropskim igrama
Foto: OKS

Brankica Mihajlović najefikasnija

PALE I NEMICE: Srpske odbojkašice ostvarile i drugu pobedu na Evropskim igrama

Ostali sportovi -
Naša reprezentacija, posle Hrvatske, savldale i znatno jaču Nemačku rezultatom 3:1

Odbojkašice Srbije savladale su u drugom kolu Grupe B na Evropskim igrama u Bakuu selekciju Nemačke rezultatom 3:1 po setovima (26:24, 18:25, 25:15, 25:22).

Srpske odbojkašice Srbije su odličan meč. Nejefikasnije u timu Srbije bile su Brankica Mihajlović sa 17 poena, Milena Rašić sa 14, Jelena Nikolić sa 13...

Pad u igri naše devojke su imale u drugom setu koji su Nemice dobile sa 25:12.

Na startu četvrtog seta Nemice su krenule odlučnije. Napravile su prednost i držale je sve do 21:21, a sjajan blok Bojane Živković doneo je Srbiji prvo vođstvo u četvrtom setu. Kapiten naše reprezentacije Jelena Nikolić iskoristila je prvu meč loptu i servisom donela Srbiji drugu pobedu na turniru na Evropskim igrama u Bakuu.

"Mnogo mi je drago što takmičenje započele sa dve pobede, prvu protiv Hrvatske i drugu protiv ipak težeg protivnika, reprezentacije Nemačke. Sada imamo dan pauze da se spremimo za utakmicu sa selekcijom Bugarske koje su danas 3:0 dobile Ruskinje,“ rekla je Tijana Malešević po završetku meča.

Naredni meč naše devojke igraju protiv reprezentacije Bugarske u sredu 17. Juna od 14.30 o lokalnom vremenu (11.30 o vremenu u Srbiji).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track