LOŠ DAN ZA SRBE: Neuspeh srpskih tekvondista i strelaca na EI u Bakuu
Foto: Oks.org.rs

Ostali bez odličja

LOŠ DAN ZA SRBE: Neuspeh srpskih tekvondista i strelaca na EI u Bakuu

Ostali sportovi -
Damir Fejzić je imao priliku da se kroz repesaž domogne borbe za bronzu, ali je izgubio od tekvondiste iz Velike Britanije

BAKU - Srpski tekvondista Damir Fejzić u kategoriji do 80kg nije uspeo da se domogne borbe za bronzanu medalju jer je u repasažu poražen rezultatom 8:7 od Muhameda Lutala iz Velike Britanije.

Damir je u prvoj borbi poražen od Azerbejdžanca Beigi Harcheganija rezultatom 12:0, ali pošto je Azerbejdžanac ušao u finale, Damir je dobio priliku da kroz repasaž pokuša da dođe do borbe za treće mesto.

Neuspeh u prvom kolu doživela je i Ana Bajić u kategoriji do 67 kilograma. Ona je u prvom izgubila od Turkinje Nur Tatar 5:3.Srpski strelci Nemanja Mirosavljev i Milenko Sebić nisu uspeli da se plasiraju u finale u disciplini MK puška 50 metara. Sebić je u kvalifikacijama osvojio 14. mesto sa 614,3 kruga, dok je Mirosavljev bio 16. sa 614.0.Mihailo Đurić osvojio je 28. mesto u skokovima u vodu u disciplini daska jedan metar. On je osvojio 325,65 poena. Đurić će sutra učestvovati u disciplini daska 3 metra.Srpski biciklista Gabor Kasa osvojio je 34. mesto u trci na hronometar. On je ostvario vreme od jedan čas, osam minuta, 55 sekundi i 55 stotinki. Zlato je pripalo Belorusu Vasilu Kirjenki (59:36.03).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track