POSLE MUČNIH 22 SATA PUTA: Odbojkaše u Australiji dočekali srpski ansambl i zima
Foto: Oks.org.rs

Drama na putu

POSLE MUČNIH 22 SATA PUTA: Odbojkaše u Australiji dočekali srpski ansambl i zima

Ostali sportovi -
Put od Beograda, preko Abu Dabija do Melburna, produžio se neplanirano za dva sata, jer je pred samo poletanje iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, stigla zabrana preleta vazdušnog prostora Omana

MELBURN - Muška seniorska reprezentacija Srbije doputovala je u četvrtak posle podne po našem vremenu u Australiju, gde će u subotu i nedelju odigrati dve utakmice poslednjeg, šestog vikenda A grupe prve divizije Svetske lige. Odbojkaši Srbije, posle 22 sata provedena u putu, od čega 18 u vazduhu, stigli su u Glen Veverli, predgrađe Melburna, na nekoliko kilometara udaljeno od Južne Vantirne, gde će u subotu i nedelju igrati utakmice.

Foto: Oks.org.rs
Foto: Oks.org.rs

Put od Beograda, preko Abu Dabija do Melburna, produžio se neplanirano za dva sata, jer je pred samo poletanje iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, stigla zabrana preleta vazdušnog prostora Omana, pa je "Emirejtsov" Boing, pun putnika, stajao na pisti, čekajući dozvolu za poletanje. Let je trajao 12 i po sati, a u Melburnu je naše odbojkaše dočekalo zimskih 7 stepeni i vetar, nalik našoj košavi, pa su momci brže - bolje obukli toplu garderobu. Za dobro raspoloženje, i pored "tone umora", već na aerodromu su se potrudili Krstomir Dušanović (sa harmonikom) i Emilija Savić, članovi Folklorne grupe Morava iz Melburna, koji su zasvirali i zapevali nekoliko naših starih narodnih pesama.

Foto: Oks.org.rs
Foto: Oks.org.rs

Utakmice Australija – Srbija odigraće se u Južnoj Vantirni, predgrađu Melburna, u subotu, 4. jula od od 11,00 časova po našem vremenu i u nedelju, 5. jula od 8,30 časova po našem vremenu, uz direktne prenose na RTS i TV Arena Sport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track