DEKLASIRANE TURKINJE: Ubedljiva pobeda odbojkašica Srbije na turniru u Štutgartu
Foto: OSSRB

Bez neizvesnosti

DEKLASIRANE TURKINJE: Ubedljiva pobeda odbojkašica Srbije na turniru u Štutgartu

Ostali sportovi -
Tokom čitave utakmice srpske odbojkašice su dominirale, bile bolje u svim elementima igre, posebno u servisu i na bloku, tako da sigurna i ubedljiva pobeda nije dolazila u pitanje

ŠTUTGART - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je danas u Štutgartu selekciju Turske sa 3:0 (25:20, 25:16, 25:19), na startu turnira I grupe trećeg vikenda prve divizije Gran Prija.

Izabranice selektora Zorana Terzića pokazale su se u sjajnom izdanju i zasluženo trijumfovale posle 85 minuta igre.

Meč je počela postava Ognjenović, Bošković, Rašić, Stevanović, Mihajlović, Buša i libero Popović.

Početak meča je obeležila izjednačena igra, da bi Srbija sredinom seta uspela da se rezultatski odvoji, a zatim u finišu povede sa 21:15. Već tada se znao pobednik prvog seta, koji je Srbija dobila sa 25:20.

U drugom delu igre viđena je još bolja partija izabranica Zorana Terzića, koje su povele od starta i kako je set odmicao tako je rasla i njihova prednost. Na kraju, Srbija je drugi set dobila sa ubedljivih 25:16.

Niša novo nije viđeno ni u trećem setu. Ubedljivo vođstvo sa početka (8:2), Srbija je znalački čuvala do konačnih 25:19 za maksimalnu pobedu.

Srbija U 2. kolu turnira igra sutra od 21.05 sati protiv Dominikanske Republike, a u poslednjem 3. kolu, u subotu od 18.05 sati, sastaje se sa domaćinom Nemačkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track