GRBIĆ SE SMORIO U ITALIJI: Od hotela do hale cela večnost
Foto: Ossrb.org

Loša organizacija EP

GRBIĆ SE SMORIO U ITALIJI: Od hotela do hale cela večnost

Ostali sportovi -
Selektor srpskih odbojkaša zamerio organizatoru kontinentalnog šampionata na udaljenosti smeštaja od dvorane u kojoj će "orlovi" trenirati i igrati mečeve

Odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Vareze i obavila prvi trening pred početak Evropskog prvenstva, koje se održava u Italiji i Bugarskoj, a selektor Nikola Grbić kazao je da je najveći problem organizacione prirode, odnosno to što je hotel predaleko od hale.

"Nažalost, imamo problem sa prevozom, koji smeta svima, tako da je to veliki organizacioni propust, jer to pravi problem u organizaciji dana. Ako igramo od 17.30, ne možemo da imamo prepodnevni trening. Što ne mora da bude veliki problem, ali igrači koji ne budu igrali utakmice imaće praktično po tri dana bez kontakta s loptom... Nadam se da nam to neće poremetiti koncentraciju", rekao je Grbić.

Srpski odbojkaši su se okupili jutros oko 5.00, imali je dugačak put, tako da je prvi trening bio lakši nego što je to uobičajeno za veliki turnir.

"Prvi trening je odrađen, bez skokova, nismo hteli to posle puta i ranog ustajanja. Malo samo, poslednje toniranje pred početak turnira, hteli smo malo da osetimo dvoranu. Sutra imamo trening koji će praktično biti poslednja provera pred Slovačku i početak turnira. Mislim da će biti dovoljno i da ćemo spremni dočekati utakmicu", rekao je Grbić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track