RASTANAK SE PRIMAKAO: Aleksandru Boričiću specijalna plaketa SD Crvena zvezda
Foto: SD Crvena Zvezda

Zasluženo priznanje

RASTANAK SE PRIMAKAO: Aleksandru Boričiću specijalna plaketa SD Crvena zvezda

Ostali sportovi -
Boričić je sportskim radom pokazao da je najbolji među jednakima i njegov izbor za predsednika CEV je čast za Zvezdu, OSS i našu zemlju, naglasio je Ivan Todorov
1 / 5 Foto: SD Crvena Zvezda

Sportsko društvo Crvena zvezda uručilo je specijalnu plaketu predsedniku Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Aleksandru Boričiću, koji je nedavno izabran za prvog čoveka Evropske odbojkaške konfederacije (CEV)."Boričić je sportskim radom pokazao da je najbolji među jednakima i njegov izbor za predsednika CEV je čast za Zvezdu, OSS i našu zemlju", naglasio je presednik Sportskog društva Ivan Todorov.

Novi predsednik Evropske odbojkaške konfederacije bio je veoma uzbuđen zbog ukazane časti. Podsetio je da je u Zvezdi od 1962. godine, da je bio i igrač i trener i predsednik.

"Ponosan sam i radostan što sam član Crvene zvezde. Od malih nogu učim moje unuke da vole Zvezdu, da je poštuju. Dok sam živ, biću član Zvezde u bilo kojoj funkciji da budem. Svaki moj nastup je obojen crveno-belom bojom i to znaju svi u CEV. Sigurno je da sam ponosan što sam uspeo da postanem predsednik, ali ja sam timski igrač. U Zvezdi su nas naučili da jedan čovek ne može puno, ali ako se napravi tim, onda pobeđujete - naglasio je Boričić.

Svečanost su uveličale crveno-bele legende: Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Vladica Popović, Vladimir Cvetković, Ana Avramović, Viktor Jelenić. Bili su i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, predsednik FK Svetozar Mijailović, generalni direktor FK Zvezdan Terzić, predsednik KK Nebojša Čović, generalni sekretar SD Igor Milojević...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track