CRVENO-BELE PRAVE DRIM TIM: Posle Vesne Čitaković u Zvezdu se vratila i Ivana Đerisilo
Foto: Okcrvenazvezda.com

Svuda prođi, kući dođi

CRVENO-BELE PRAVE DRIM TIM: Posle Vesne Čitaković u Zvezdu se vratila i Ivana Đerisilo

Ostali sportovi -
Ženski odbojkaški klub Crvena zvezda pravi drim tim. Posle Vesne Čitaković-Đurišić i Ljubice Kecman, među crveno-bele se vratila i Ivana Đerisilo.

"Želim da se zahvalim svima, a prvenstveno Ani Avramović i Aleksandru Boričiću, koji su te 1995. godine pružili šansu jednoj devojčici sa Novog Beograda da postane čovek i odbojkašica kakva jeste sada", rekla je Đerisilo na promociji u Crvenoj zvezdi.

Iskusna odbojkašica se vratila posle 11 godina u inostranstvu.

"Ovo je moja kuća, kuća iz koje sam započela karijeru, ali neću nabrajati šta sam sve osvojila. Ono što mogu da kažem jeste da je i moj suprug iz crveno-bele kuće. Posle 20 godina su malo drugačiji prioriteti i razlozi mog potpisa za Zvezdu. Ono što mogu da garantujem i obećam je da ću sa mojim dugogodišnjim kapitenom iz reprezentacije Vesnom Čitaković i njenim znanjem da dam sve od sebe da sa našim iskustvom ove devojčice napravimo dobrim ljudima i dobrim odbojkašicama. Moja saradnja sa Zvezdom traje 20 godina, i neka traje makar još 20 i mi ćemo biti zadovoljni", poručila je Ivana Đerisilo.

Đerisilo je karijeru počela u Zvezdi, a posle četiri sezone među crveno-belima igrala je za Vićencu, Ezačibaši, Volero, Galatasaraj i Lokomotivu iz Bakua. Sa reprezentacijom Srbije osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Belgiji i Luksemburgu (2007), bronzu na šampionatu sveta u Japanu (2006) i srebro na Univerzijadi u Beogradu (2009).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track