PRLAINOVIĆ EMOTIVNO O PARTIZANU: Žao mi je najvažnijeg tima sveta
Foto: Saša Pavlić Kurir

Nije zaboravio bivši klub

PRLAINOVIĆ EMOTIVNO O PARTIZANU: Žao mi je najvažnijeg tima sveta

Ostali sportovi -
Vaterpolo klub Partizan, jedn od najtrofejnijih klubova u istoriji ovog sporta preživljava veliku krizu i ukoliko se neke sistemske stvari u državi ne promene klub će nestati ili jednostavno postati amaterski!

Meč protiv Pro Reka biće sve samo ne duel dva velikana. Evroliga i epizoda crno-belih u ovogodišnjem izdanju je skupa škola i sve osim ubedljivog poraza protiv italijanskog tima biće iznenađenje.

Utiske o crno-belima, ali i stanju u našem trofejnom sportu iz Italije prenosi jedan od najboljih igrača Andrija Prlainović. On je stasao u bazenu dok je nosio crnu kapicu, a, podsetimo, sa Zvezdom je osvojio Ligu šampiona, takmičenje koje sada cilja sa Pro Rekom.

"Za mene je meč sa Partizanom poseban. Tu sam proveo pet godina, odrastao i kao igrač i kao čovek i mnogo dugujem ovom klubu. Sa Partizanom sam osvojio mnogo trofeja, ali danas se osećam pomalo tužno. Jer, Partizan nije više konkurentan u Ligi šampiona. Stvarno mi je žao, pogotovo što je Partizan uz Pro Reko najvažniji klub u svetu vaterpola - rekao je naš reprezentativac.

Meč između Pro Reka i Partizana počinje u 19.45.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track