BIZARNIJE NE MOŽE: NFL zvezdi preti 7 godina robije jer je lajao na policijskog psa!
Foto: Profimedia

Da, dobro ste pročitali

BIZARNIJE NE MOŽE: NFL zvezdi preti 7 godina robije jer je lajao na policijskog psa!

Ostali sportovi -
Poznati igrač američkog fudbala (NFL), Rej Rej Armstrong iz Ouklend Rajdersa, nalazi se pod istragom jer je lajao na policijskog psa

Navodno, 24-godišnji fudbaler je pred meč između Ouklanda i Pitsburga raznim gestikulacijama provocirao psa.

"Pas je poludeo. Policajka je jedva uspela da ga zadrži. Odmah smo obavešteni o incidentu, pa smo pokrenuli istragu", rekao je zamenik načelnika policije Kevin Kraus.

Policajka koja je držala psa, koji se zove Bandit, identivikovala je Armstronga kao izazivača."Vikao je: 'Hej psu, hej psu'. Bandit je bio jako uznemiren. Želeo je da ga pustim. S obzirom na njegovo iskustvo i trening verujem da bi otišao prema meti koja ga je izazivala, a ne želim ni zamišljati što bi napravio", objasnila je Maria Vats.

Protiv NFL zvezde je podignuta optužnica zbog izazivanja policijskog psa, konkretno, optužnica za zločin trećeg stepena u saveznoj državi Pensilvaniji.Za zločin trećeg stepena u Pensilvaniji preti maksimalna kazna od sedam godina zatvora i 15.000 dolara. Ostali zločini koji spadaju u tu kategoriju su, npr. izazivanje požara nemarom, nošenje vatrenog oružja bez dozvole ili terorističke pretnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track