Borovčanin: Spreman sam za novi trijumf

Bokserski spektakl

Borovčanin: Spreman sam za novi trijumf

Ostali sportovi -
Nenad Borovčanin ubeđen u pobedu nad Vekilogluom na meču u Loznici 4. maja

Počelo je odbrojavanje!Srpski bokser Nenad Borovčanin obećava pobedu u meču s Nemcem Varolom Vekilogluom u petak u Loznici, čime bi odbranio titulu u verziji WBO.

- U ring ulazim, kao i uvek, s jednim ciljem, a to je da iz njega izađem kao pobednik. Ne razmišljam o porazu, a koliko je ko trenirao i koliko ko zna o boksu, videćemo na samom meču. Vidim da i Vekiloglu obećava završnu reč u ringu, ali potrudiću se da u praksi bude suprotno. Želim da obradujem svoje navijače u Loznici i da kao pobednik podignem srpsku zastavu posle duela - poručio je Borovčanin.

Turski bokser s nemačkim državljanstvom s nestrpljenjem očekuje duel protiv srpskog boksera.

- Borovčanina čekam još od 2010. godine, kad je trebalo da boksujemo na stadionu Šalkea u predborbi Kličku, ali u poslednjem momentu borba je otkazana, pa je on boksovao protiv Ocijenge. Drago mi je da ovaj put protivnika ne bira on, već komisija WBO. Pripremam se u Antaliji, u Turskoj, s trenerom Henrijem Ginterom. Realno, bolji sam od njega i pobediću ga pre isteka 12. runde - samouveren je Vekiloglu.

Promo trening u Ušću

Nenad Borovčanin će danas (12.00) u Šoping centru „Ušće“, ispred prodavnice sportske opreme „Sportvižn“, održati i promo trening na kome će biti i nemački bokser Varol Vekiloglu. Očekuje se da će veliki broj ljubitelja ovog sporta prisustvovati današnjem događaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track