ZAPROŠENA TAISA MENEZES: Fanovi, izvinite, ali udajem se!
Foto: Instagram

Gotovo

ZAPROŠENA TAISA MENEZES: Fanovi, izvinite, ali udajem se!

Ostali sportovi -
Milioni muškaraca širom sveta zavide sportskom novinaru Giljermeu Palesiju, koji će se oženiti čuvenom plavokosom lepoticom, jednom od najseksepilnijih sportistkinja na planeti

Brazilska odbojkašica Taisa Menezes odlučila je da se uda i tako razočara milione svojih obožavalaca.Jedna od najseksepilnijih odbojkašica današnjice, 28-godišnja plavokosa Brazilka punog imena Taisa Daher de Menezes, prihvatila je verenički prsten koji joj je na krajnje neobičan način uručio njen dugogodišnji partner Giljerme Torigo Palesi. Ovaj brazilski novinar priredio joj je prosidbu kao iz holivudskih filmova.

Proteklog vikenda posle Taisine utakmice uzeo je mikrofon i pred celom dvoranom, kleknuvši na kolena, upitao svoju devojku hoće li se udati za njega.Taisa je ostala bez reči, ali je s velikim osmehom izgovorila:- Da!Posle toga novinarima je otkrila koliko je bila uzbuđena:- Kad sam videla da me vodi do sredine terena, počela sam da se osećam čudno. Moje saigračice su mi naredile da se ne mrdam. Onda sam čula šta je rekao, uz zvuke moje omiljene pesme. Počela sam da plačem. Moj san je da stvorim porodicu i srećna sam što će mi se to ostvariti.

"Esqueça os piores momentos da sua vida e faça os melhores se tornarem inesquecíveis."

A photo posted by Thaisa Daher de Menezes (@thaisadaher06_fc) on Oct 29, 2015 at 8:30am PDT

Atraktivna Taisa Menezes igra na mestu srednjeg blokera i jedna je od najboljih odbojkašica na svetu. S reprezentacijom Brazila osvojila je zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu, a ima i po jedno svetsko srebro i bronzu. Pažnju na sebe privukla je editorijalom provokativnih fotografija pre nekoliko godina, a Taisa je otkrila i koliko joj je važan seks.- Neću ništa novo reći ako kažem da seks opušta. Ali pitanje je koliko sportista može da se fokusira na rezultat ako misli na seks.

PeticaHtela sam velike grudiTaisa Menezes je pre dve godine uradila nekoliko plastičnih operacija. Prvo je smršala deset kilograma, a onda smanjila nos i uvećala grudi. Brazilski mediji objavili su da je ubrizgala 450 mililitara silikona u svoje grudi. Posle toga, počela je da preko društvenih mreža deli svoje fotografije s fanovima.- Uvek sam želela da imam velike grudi. Imala sam podršku ljudi koji me vole kad sam se odlučila na taj korak - objasnila je Taisa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track