SRAMOTA: Ikodinović dobio karte za finale tek posle kritike na Tviteru
Foto: Dragan Kadić

Navijači bez karata

SRAMOTA: Ikodinović dobio karte za finale tek posle kritike na Tviteru

Ostali sportovi -
Pošto se internetom pronela vest da su karte aktivistima SNS podeljene da se ne bi vređao državni vrh, javne ličnosti komentarisale skandal

Uzalud su se ljudi smrzavali u kilometarskim redovima pred blagajnama Eventima da bi kupili ulaznicu za finale vaterpolo meča Srbija - Crna Gora u beogradskoj areni.Voljom organizatora Evropskog prvenstva privilegiju da uživo prate srpske „delfine“ dobili su samo članovi Srpske napredne stranke i zaposleni u javnim preduzećima, dok su istinski ljubitelji vaterpola i pravi navijači bili prinuđeni da biraju da li će meč gledati iz fotelje ili kraj video-bima ispred gradske skupštine.

Koloni nije bilo kraja... Red ispred Doma omladine
Koloni nije bilo kraja... Red ispred Doma omladine

Zaboravili legendu

Nisu samo navijači ostali kratkih rukava. Moćnici su sport otuđili čak i od onih koji su ga decenijama unazad proslavljali golovima i igrama za reprezentaciju. Spisak sa imenima bivših vaterpolista je dugačak jer nisu svi bili spretni kao Danilo Dača Ikodinović.- Šta vredi kada su sve karte otišle gde ne treba. Dvanaest godina sam igrao za reprezentaciju i dobio sam k...c, a ne karte - napisao je na svom Tviter profilu Ikodinović, što je izazvalo desetine komentara njegovih pratilaca.Pozvali smo Danila Ikodinovića i dobili pojašnjenje šta se to dešavalo u vezi sa kartama.
Danilo Ikodinović: Šta vredi kada su sve ulaznice otišle gde ne treba. tek kad sam se oglasio na tviteru, dobio sam karte
Danilo Ikodinović: Šta vredi kada su sve ulaznice otišle gde ne treba. tek kad sam se oglasio na tviteru, dobio sam karte

Kritika se isplati

- Dobio sam ulaznice. Nažalost, tek posle toga što sam napisao. Ispalo je da tek na takav način, koji ne volim, mogu da dobijem ulaznice. Moram nekoga da molim za karte?!Razočaranje se osetilo u glasu legende srpskog vaterpola, ostao je gorak ukus u ustima. Potpuno razumljivo.- Nisam dobio, kao neki, 700 karata, ali sam dobio dovoljno da mogu da izađem u susret prijateljima - poručio je srpski vaterpolista.

Eventim nije u funkcijiKARTE NA CRNO 200 EVRAUlaznice na crnom tržištu dostigle su cenu od 200 evra. Na internetu su se juče nudile ulaznice za finale, zbog čega su se redakciji Kurira javljali čitaoci i slali print-skrinove kao dokaz za marifetluke.- Vrhunska mesta, pet-šest metara iza klupe za igrače. Bez SMS, poziv - pisalo je na jednom od oglasa.Kada smo poželeli da dobijemo reakciju od odgovornih u kompaniji Eventim, koja je prodavala karte, dobili smo automatsku poruku da broj nije u funkciji.

SNS-ovskiUPUTSTVO ZA NAPREDNJAKEMladi kadar naprednjaka juče se na društvenim mrežama hvalio ulaznicama, ali i fotografijama iz Arene na kojima su se šepurili sa svojim starijim stranačkim kolegama. Takođe, internetom je kružilo i uputstvo kako bi trebalo da postupaju i da se ponašaju na ovoj utakmici, naglašavajući posebno to da nikako ne nose stranačka obeležja na tribinama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track