UZAVRELE STRASTI PRED RIO: Seksi Britanka preti Milici Mandić
Foto: Fonet

Mami uzdahe

UZAVRELE STRASTI PRED RIO: Seksi Britanka preti Milici Mandić

Ostali sportovi -
Lepa tekvondoistkinja Džejd Slavin veruje da će se revanširati Srpkinji za poraz u Mančesteru i osvojiti olimpijsku medalju u Brazilu

Džejd Slavin, velika nada britanskog tekvondoa, zapretila je olimpijskoj šampionki Milici Mandić.Seksepilna Engleskinja, koja se u ranoj mladosti bavila manekenstvom, smatra da na Olimpijskim igrama u Riju može do zlatne medalje u najjačoj kategoriji. Pošto je apsolutna vladarka tekvondoa Milica Mandić (24), osvajačica zlatne medalje iz Londona, sasvim je jasno da Džejd Slavin (21) kao prepreku na svom putu vidi i Srpkinju.Jaka konkurencijaKonkurencija na OI u Rio de Žaneiru biće paklena u kategoriji do 67 kilograma. Pored šampionke Milice Mandić, za najsjajnije odličje boriće se srebrna iz Londona Francuskinja Ana Karolina Graf i bronzane Ruskinja Anastasija Barašnjikova i Meksikanka Marija del Rozario Espinoza. Očigledno je da Slavinova ne respektuje mnogo konkurenciju, mada bi trebalo da se priseti duela s Milicom Mandić pre dve godine na turniru u Mančesteru, kad je poražena i kad je dobila dobre batine. Tad je Milica fantastičnim kikom pogodila Džejd u glavu i ubedljivo u četvrtfinalu sa 5:0 rešila meč u svoju korist.Zbog izgleda, ali i borilačkog umeća, lepa Džejd postala je zaštitno lice Velike Britanije na predstojećim Olimpijskim igrama. Zaštitno lice- U školi su me maltretirali. To je bio glavni razlog da počnem da treniram tekvondo. Moj tata je odlučio da bi bilo dobro za mene da naučim kako da se odbranim od nasilnika - otkrila je Slavinova.

Šeta i modnom pistomBIVŠA MISICA I MANEKENKADžejd Slavin je i bivša misica pošto je ušla u finale takmičenja mis planete Zemlje.- Želela sam da budem model sa 11 godina, ali sam bila previše visoka. Tek sa 16 ušla sam u taj svet. Radim revije za jednu poznatu agenciju i honorar zarađen na pisti dobro mi dođe. Sada su mi prioritet Olimpijske igre u Brazilu - rekla je Džejd za engleske medije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track