(FOTO) STIGLE PRVE MEDALJE: Džudo osvaja Kačarevo
Foto: Privatna Arhiva

Borilački sportovi

(FOTO) STIGLE PRVE MEDALJE: Džudo osvaja Kačarevo

Ostali sportovi -
Džudo klub Jedinstvo iz Kačareva, počeo je sa radom pre pet meseci i održao klupsko takmičenje na kome su zlatnu medalju osvojili: Maksim Stojanovski, Mihajlo Stojanovki, Nemanja Kovač, Mihajlo Atanasov, Rastko Anđelović, Jana Pejnović i sa dve medalje (jedna u apsolutnoj kategoriji) Mihajlo Anđelović.
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Veliko interesovanje i zalaganje dece i ozbiljnost roditelja stvara viziju potencijalnog uspeha i dobrih rezultata na budućim takmičenjima.

Razvoj džudo sporta u Kačarevu je na uzlaznoj putanji! Viši sportski trener i vlasnik kluba, Saša Anđelović, veliki je entuzijasta i veruje u bolju sportsku budućnost novih generacija. Ističe da je veoma zadovoljan dosadašnjom saradnjom i podrškom kako Mesne zajednice Kačareva i preduzetnika koji privređuju u selu, tako i određenih pojedinaca koji pružaju nesebičan doprinos klubu.

“Kačarevu je i više nego poreban bio ovaj spot kao veoma kompletan. Kod dece da pokrije mnoge svere razvoja ( fizički, psihloški, socija lni...), a odraslima da bude tzv. „ ventil“ opuštanja. Svima će dobro doći da poboljšaju zdravlje, oraspolože se i kvalitetno provedu vreme,“ rekao je trener Anđelović.

Odabir i selekcija budućih novih članova je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track