DRAKONSKA KAZNA: Zvezdi oduzeto 12 bodova, dve pobede i plaća 10.000 evra!
Foto: Fejsbuk

Sukob ne prestaje

DRAKONSKA KAZNA: Zvezdi oduzeto 12 bodova, dve pobede i plaća 10.000 evra!

Ostali sportovi -
Crvena zvezda je ponovo kažnjena oduzimanjem pobede i novih šest bodova, ali i novčano sa dodatnih 5.000 evra od strane rukovodstva regionalne lige u vaterolpolu.

Na sastanku održanom u Zagrebu čelnici Jadranske lige su ponovili stav da trojica novopridošlih igrača među crveno-bele - Aksentijević, Drašković i Kljajević nemaju pravo igranja u regionalnom takmičenju, jer su igrali za gruzijsku Lokomotivu 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.Zbog igranja pomenutog trojca u meču sa Radničkim, jer crveno-belima već oduzeta pobeda i registrovan je meč službenim rezultatom za Kragujevčane, a oduzeto im je i šest bodova, a ista situacija se ponovila i posle susreta sa Vojvodinom, u kome su takođe ovi vaterpolisti igrali.

To znači da je ukupno Zvezdi oduzeto 12 bodova i moraće da plate 10.000 evra u kasu lige. Ipak, se u taboru nekadašnjeg prvaka Evrope nadaju da će ove kazne biti preinačenje, jer su sporni igrači licencirani od strane VSS-a po pravilima krovne organizacije LEN, pa će zbog toga biti održan novi sastanak u Zagrebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track